2102460422 6977453654 Πάρνηθος 360, Αχαρνές
hero image
 
 

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Κτήμα Κοτρωνιά | Κτήμα & Αίθουσα Εκδηλώσεων Αχαρνές Αττική

Στην επιχείρησή μας “Κτήμα Κοτρωνιά” η οποία βρίσκεται στις Αχαρνές Αττικής, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε με απόλυτη επιτυχία κάθε εκδήλωση ή δεξίωση που θέλετε να πραγματοποιήσετε κατά την διάρκεια όλου του χρόνου.

Ο όμορφος μας χώρος, χωρητικότητας 250 καλεσμένων, το έμπειρο προσωπικό, ο άρτιος εξοπλισμός αλλά και οι ελκυστικές τιμές μας, βοηθούν ακόμη περισσότερο στο να έχετε μία υπέροχη εκδήλωση.

Για τους καλοκαιρινούς μήνες η επιχείρησή μας διαθέτει κτήμα για υπαίθριες εκδηλώσεις χωρητικότητας έως 450 καλεσμένους και δίνει την δυνατότητα να οργανώσετε με προσιτό κόστος την εκδήλωση που ονειρευόσαστε σε ένα μοναδικό περιβάλλον.

 

 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ
Η επιχείρησή μας αποτελεί την καλύτερη επιλογή για την διεξαγωγή εκδηλώσεων από πολιτιστικούς συλλόγους, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και σωματεία εργαζομένων. Με την πολυετή πείρα μας αναλαμβάνουμε και διοργανώνουμε σωστά κάθε είδους εκδήλωση ή δεξίωση, όπως:
 
  Αρραβώνες
  Χορούς
  Party
  Επαγγελματικά γεύματα
  Συνεστιάσεις συλλόγων
  και κάθε δεξίωση ή εκδήλωση
 
Η διοργάνωση και η επιμέλεια της εκδήλωσής σας, είναι δική μας υπόθεση. Ο στολισμός, η ποιότητα του φαγητού, το άψογο service θα σας αφήσουν αξέχαστες τις πιο ιδιαίτερες και σημαντικές στιγμές της ζωής σας.
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ