2102460422 6977453654 Πάρνηθος 360, Αχαρνές
hero image
 

ΚΤΗΜΑ ΚΟΤΡΩΝΙΑ
Κτήμα & Αίθουσα Εκδηλώσεων Αχαρνές Αττική

Στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στις Αχαρνές θα βρείτε την επιχείρησή μας “Κτήμα Κοτρωνιά” στην οποία μπορείτε να πραγματοποιήσετε με μεγάλη επιτυχία την δεξίωση της βάπτισης ή του γάμου σας καθώς και οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση επιθυμείτε να πραγματοποιείσετε.

Το Κτήμα Κοτρωνιά περιλαμβάνει χώρους μοναδικούς που συνθέτουν έναν επίγειο παράδεισο για εσάς και τους καλεσμένους σας. Η κλειστή αίθουσα είναι όμορφα διακοσμημένη, άνετη και ζεστή και ο εξωτερικός χώρος διαθέτει φυσικό κάλλος αλλά και μια όμορφη πίστα στο κέντρο όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τον χορό.

Ο χώρος μας έχει δημιουργηθεί με απαράμιλλη φροντίδα και αγάπη ειδικά για εσάς που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε μια υπέροχη εκδήλωση. Διαθέτει άνετο parking καθώς και όλες τις ανέσεις για να εξυπηρετήσουμε τόσο εσάς όσο και τους καλεσμένους σας.

 

 
ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
Η γνώση και η πολυετή εμπειρία μας, μας καθιστούν ιδανικούς για να αναλαμβάνουμε την δεξίωση του γάμου σας, την δεξίωση της βάπτισης του μικρού σας ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε, οποιαδήποτε εποχή του χρόνου και αν έχετε κανονίσει να τελέσετε το γεγονός.
Κάθε εκδήλωση που πραγματοποιείται στο Κτήμα Κοτρωνιά είναι μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και πολυτέλειας αλλά και μια πραγματική πρόκληση οργάνωσης για να είστε πάντα ευχαριστημένοι.

Η υψηλή ποιότητα των παροχών και η ποικιλία των προτάσεων μας, ο πλούσιος εξοπλισμός, η άψογη εξυπηρέτηση, η παραδοσιακή δική μας κουζίνα, μα πάνω απ’ όλα το προσωπικό μας ενδιαφέρον δημιουργούν τη χρυσή διαφορά.
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ