2102460422 6977453654 Πάρνηθος 360, Αχαρνές
 
 

ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ
Κτήμα Κοτρωνιά | Κτήμα & Αίθουσα Εκδηλώσεων Αχαρνές Αττική

Η ονειρεμένη μέρα του γάμου σας πρέπει να τελειώσει με μια επιτυχημένη δεξίωση που θα την θυμάστε για πάντα, τόσο εσείς όσο και οι καλεσμένοι σας. 

Με γνώμονα τις δικές σας επιθυμίες, βαθιά γνώση του αντικειμένου και εξειδικευμένο προσωπικό, η επιχείρησή μας "Κτήμα Κοτρωνιά" η οποία βρίσκεται στις Αχαρνές Αττικής, μπορεί να πραγματοποιήσει μία άψογη γαμήλια δεξίωση η οποία θα χαραχτεί ευχάριστα στην μνήμη σας αλλά και όλων των καλεσμένων.

Το κτήμα μας μπορεί να φιλοξενήσει έως 450 καλεσμένους, ενώ ο εσωτερικό χώρος μας 310. Το κτήμα μας είναι ένας επίγειος φυσικός παράδεισος ενώ ο εσωτερικός χώρος είναι καλόγουστος, συνδυάζει την λειτουργικότητα με την υψηλή αισθητική και είναι πλήρως εξοπλισμένος με τελευταίας τεχνολογίας ηχητικά και φωτιστικά συστήματα, για να σας προσφέρει μία μοναδική και με όλες τις πολυτέλειες γαμήλια εκδήλωση.

 

 
 
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΑΣ
Μέσα από την μεγάλη ποικιλία πιάτων που διαθέτουμε, μπορείτε να διαμορφώσετε ένα μοναδικό μενού σύμφωνα με τις γευστικές επιθυμίες σας, το οποίο και θα ευχαριστήσει πλήρως τους καλεσμένους σας.

Το Κτήμα Κοτρωνιά αποτελεί την ιδανική επιλογή για την γαμήλια δεξίωση σας κάθε εποχής του χρόνου, για να γιορτάσετε αυτήν την ιδιαίτερη ημέρα της ζωής σας μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, και να τα ευχαριστήσετε που σας τίμησαν με την παρουσία τους.

Εργαζόμαστε με συνέπεια μαζί σας για να υλοποιήσουμε όλα τα όνειρα για την δεξίωση σας ή και άλλες ιδέες που θα βοηθήσουν να συνθέσουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε και να πραγματοποιήσουμε μαζί μία όμορφη εκδήλωση που θα εντυπωθεί στην μνήμη την δική σας και των καλεσμένων σας.
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ