2102460422 6977453654 Πάρνηθος 360, Αχαρνές
hero image
 
 

ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ
Κτήμα Κοτρωνιά | Κτήμα & Αίθουσα Εκδηλώσεων Αχαρνές Αττική

Ήρθε η ώρα το παιδάκι σας να αποκτήσει το ονοματάκι του και ψάχνετε μία όμορφη αίθουσα για να πραγματοποιήσετε την δεξίωση σας;

Για την πρώτη σημαντική δεξίωση του μωρού σας η επιχείρησή μας "Κτήμα Κοτρωνιά" η οποία βρίσκεται στις Αχαρνές Αττικη΄ς και το έμπειρο προσωπικό μας μπορούν να αναλάβουν και να φέρουν σε πέρας κάθε δεξίωση, προσέχοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Ο άνετος, λειτουργικός και ζεστός χώρος μας μπορεί να φιλοξενήσει έως 250 καλεσμένους και αποτελεί ιδανικός χώρος για να γιορτάσετε τη βάπτιση του μωρού σας, εξασφαλίζοντας ότι όλα θα γίνουν στην εντέλεια και εσείς θα έχετε χρόνο να απολαύσετε την κάθε στιγμή.

 

 
 
ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΣΑΣ
Το κτήμα μας μπορεί να φιλοξενήσει έως 450 καλεσμένους μέσα σε ένα μαγευτικό φυσικό τοπίο. Η εικόνα της εξοχής, η μαγεία της φύσης, το φιλικό και οικείο περιβάλλον, δίνουν σε κάθε εκδήλωση μια ιδιαίτερα ξεχωριστή και ζεστή ατμόσφαιρα.

Το έμπειρο προσωπικό μας θα συμβάλλει στην άψογη διεξαγωγή της εκδήλωσης από την υποδοχή των καλεσμένων μέχρι τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η εκδήλωση ενώ το μενού της δεξίωσης μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις γευστικές σας επιθυμίες.

Αφήστε μας να αναλάβουμε τη πρώτη μέχρι και τη τελευταία λεπτομέρεια και απολαύστε μια βραδιά που θα καταπλήξει τους καλεσμένους σας και που θα αναπολείτε για πολύ καιρό.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε και να πραγματοποιήσουμε μαζί μία όμορφη εκδήλωση που θα εντυπωθεί στην μνήμη την δική σας και των καλεσμένων σας.
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ